Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κύριος :ένα βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Πειραιώς κ.Καλλινίκου



Σε καιρούς δίσεκτους και οριακούς ,σαν την εποχή μας ,όπου η αγωνία περισεύει και η ελπίδα αφανίζεται,φαίνεται περισσότερο επιτακτική η ανάγκη αναζητήσεως βράχου γερού,όπου μπορεί να προσφέρει στήριγμα και παρηγοριά.
Υπάρχει λύση . Υπάρχει διέξοδος .Είναι ο Κύριος Ιησούς ,ο μόνος δυνατός .Είναι Εκείνος που παρηγορεί στις τρικυμίες.
Εκείνος που συνοδοιπορεί μαζί μας σε κάθε στιγμή.Εκείνος που ακούραστα περιμένει την επιστροφή μας.Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα βοήθημα για καθέναν που καλοπροαίρετα επιθυμεί να πλησιάσει περισσότερο τον γλυκύτατο Σωτήρα και να ωφεληθεί πνευματικά από τη ζωντανή γνωριμία μαζί Του.
 
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρυσοπηγή.Θα το βρείτε σε όλα τα χριστιανικά βιβλιοπωλεία.Ζητήστε το και στο τηλέφωνο 2295022228
Κυκλοφορεί με σκληρό εξώφυλλο. Σελίδες 340 .Τιμή 15 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου