Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Συνταξιούχος προσέφερε το σπίτι του σε 4μελή οικογένεια που ζει σε αυτοκίνητο

  

tetrameliΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ
Συγκλονίζει την κοινή γνώμη η είδηση ότι μία τετραμελής οικογένεια, οι δύο γονείς με τις δύο κόρες τους, 16 και 14 ετών, ζουν μέσα στο αυτοκίνητο τους εδώ και 15 μέρες. Όλα αυτά εν έτει 2014, στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής.
Κι ενώ από το πρωί που έγινε γνωστό το θέμα, πολίτες έσπευσαν να βοηθήσουν την οικογένεια, ο δήμος δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, τουλάχιστον μέχρι πρότινος.
«Δεν ξέραμε ότι υπάρχει μια οικογένεια που ζει στο αυτοκίνητο» είπε ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος και πρόσθεσε:
Πηγή : Διακόνημα
«Η συγκεκριμένη οικογένεια έπαιρνε τρόφιμα κάθε 10 μέρες από το κοινωνικό παντοπωλείο, όπως ακόμη 700 οικογένειες. Σήμερα που ενημερωθήκαμε για το περιστατικό, κάναμε ενέργειες… Βρήκαμε ένα χώρο να στεγαστεί σε ξενώνες του Ερυθρού Σταυρού […]Είμαστε σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη, μήπως πρόσκαιρα φιλοξενηθεί σε κάποιο ξενοδοχείο. Έχω βρει κι ένα σπίτι, προσφορά από δημότη».
201014112744_4907
Η Πόπη Τσαπανίδου εμφανώς συγκινημένη με την ιστορία αυτών των ανθρώπων και ενοχλημένη με την άγνοια των υπηρεσιών του δήμου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν συνταξιούχος τηλεθεατής κάλεσε στην εκπομπή της, Live U, για να προσφέρει το σπίτι του στην τετραμελή οικογένεια.
«Είμαι συνταξιούχος κι έχει σπάσει η καρδιά μου. Ό,τι μπορώ να βοηθήσω, να πάρετε την οικογένεια να την πάτε στο σπίτι» είπε ο Σωτήρης Λαδέας.
syntaxiouchos-prosefere-to-spiti-tou-se-4meli-oikogeneia-pou-zei-se-aftokinito
Πηγές: star.gr -like.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου