Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Έγγαμος παπαδάσκαλος πήγε στην Αφρική και έγινε ιεραπόστολος


 
 
 
Ο π. Ερμόλαος Ιατρού πήρε μαζί του τη σύζυγό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά του!
Ο έγγαμος κληρικός-δάσκαλος π. Ερμόλαος Ιατρού, προΐσταται του ιεραποστολικού κλιμακίου στο Μαλάουϊ της Αφρικής. Έχει μεταβεί εκεί τα τελευταία χρόνια με τη σύζυγό του (νηπιαγωγό) και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους.   Παρά τους κινδύνους από τις αρρώστιες, ο π. Ερμόλαος Ιατρού, με τη συμπαράσταση της πρεσβυτέρας, δίνει καθημερινά μάχες για την καλυτέρευση της ζωής των Αφρικανών αδελφών. 
Στον Ορθόδοξο Αμπελώνα της Αφρικής
Όπως λέει ο ίδιος, "με προσευχή και συστηματική προσπάθεια  πραγματοποιούνται κατηχήσεις σε ιθαγενείς, που επιθυμούν την Ορθοδοξία. Και κάνουμε, επίσης, ό,τι μπορούμε σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν χρειάζονται περισσότερα να πω. Όλα εν σιωπή, προσευχή και υπομονή γίνονται". 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου