Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Το μπλόγκ της Ιεραποστολής του Μπουσούγκιου στην Ουγκάντα.


Εδώ και λίγες ημέρες εγκαινιάσαμε έναν νέο τρόπο επικοινωνίας με τους φίλους της Ιεραποστολής.Δημιουργήσαμε ένα μπλοκ που σκοπό έχει να ενημερώνει πάνω σε θέματα εξωτερικής Ιεραποστολής άλλά και για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην πόλη Μπουσούγκιου της Ουγκάντας που με την χάρη και την ευλογία του Θεού έχει αναλάβει να δημιουργήσει η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής.Η Ιεραποστολή αυτή σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε να περιλαμβάνει Ιερό Ναό στο  όνομα της Παναγίας Χρυσοπηγής,
Ιατρείο.Σχολεία (Δημοτικό και Γυμνάσιο ) και ξενώνα.Πιστεύουμε πως τα θαύματα γίνονται ευκολότερα στην Αφρική.Με την δική σας προσευχή και την υλική συμπαράσταση το όνειρο γίνεται πράξη.
Σας θυμίζουμε : με 1 ευρώ αγοράζονται 6 τούβλα για την δημιουργία της Ιεραποστολής.
Μάθετε για τη δραστηριότητα και την προσπάθειά μας .Το μπλοκ μας είναι: http://orthodoksiierapostoli.blogspot.gr/
Επικοινωνήστε μαζί μας στο ekdoseisxrysopigi@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου