Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πάσχα 2013 στην Ουγκάντα


γραφείο ειδήσεων Amen.gr

Σε κλίμα κατάνυξης οι Ορθόδοξοι της Ουγκάντα εόρτασαν την Ανάσταση του Κυρίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Ναμουγκόνα. Στην Ιερά Ακολουθία της Αναστάσεως και στην πανηγυρική θεία λειτουργία που ακολούθησε προεξήρχε ο Μητροπολίτης Καμπάλας, Yπέρτιμος και Έξαρχος πάσης Ουγκάντας Ιωνάς και συμμετείχαν πλήθη πιστών που με πολύ ευλάβεια εόρτασαν τη νίκη της ζωής επί του θανάτου.
πηγή Στονν Ορθόδοξο Αμπελώνα της Αφρικής







Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικαιοδοσία της Ιεραποστολικής Μητροπόλεως του Αλεξανδρινού Θρόνου καλύπτει την Ουγκάντα, χώρα η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Ανατολικής Αφρικής, στο επίπεδο του ισημερινού, και συνορεύει με την Τανζανία, την Κένυα, το Σουδάν, το Κονγκό(Ζάιρ) και τη Ρουάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου