Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Η εκπομπή "Ημερολόγιο Ιεραποστολής" θα ξεφυλλίζει ένα ημερολόγιο που θα περιέχει ιστορίες από την Ιεραποστολή

Η εκπομπή "Ημερολόγιο Ιεραποστολής" θα ξεφυλλίζει ένα ημερολόγιο που θα περιέχει ιστορίες από την Ιεραποστολή

Ιεραποστολικό Ημερολόγιο (video)

Η Διαδικτυακή Τηλεόραση της Πειραϊκής Εκκλησίας,την Τρίτη 21 Μαΐου 2013, φιλοξένησε τον π. Γεώργιο Μούλτο, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα στη Σαλαμίνα της Ιεράς Μητρόπολης Μεγάρων & Σαλαμίνας, ο οποίος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στιγμές που ο ίδιος έζησε στο πρόσφατο οδοιπορικό του στην Ουγκάντα.

Η εκπομπή Ημερολόγιο Ιεραποστολής θα ξεφυλλίζει ένα ημερολόγιο που θα περιέχει ιστορίες από την Ιεραποστολή. Θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές σε μέρη μακρινά, σε ερήμους, σε σαβάνες του κόσμου, σε δύσκολα και σκληρά μέρη.
πηγή Στον Ορθόδοξο Αμπελώνα της Αφρικής

Στην πρώτη αυτή εκπομπή περιέχεται και παρουσιάζεται οπτικοακουστικό υλικό που ο Ιεραποστολικός Σύνδεσμος "Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός" ευγενικά παραχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου