Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

Ετοιμαζόμαστε για την τρίτη αποστολή στην Ουγκάντα.Εκδήλωση και παρουσίαση της αποστολής μας.


Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου με τη χάρη του Θεού για τρίτη φορά, αναχωρούμε για την Ουγκάντα.Την Κυριακή 29 Ιουνίου μετά τη Θεία Λειτουργία στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, θα παρουσιάσουμε το μικρό προγραμματισμό της αποστολής μας.
Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.Θα ακουστούν ψαλμοί από νέους της Ουγκάντας ενώ θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εκδηλώσεως και η κλήρωση της Λαχειοφόρου του ταξιδιού στα Ιεροσόλυμα για ένα άτομο από 24 έως 30 Αυγούστου,μία προσφορά του τα ταξιδιωτικού γραφείου Travelogue, travel & tourism
Στην είσοδο του αρχονταρικίου θα πραγματοποιείται μικρό παζάρι για την ενίσχυση της 3ης Αποστολής μας .Σας περιμένουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου