Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

Στο σχολείο του Αγίου Αλεξίου στη Μπουραμάτα στο Μπουρούντι


Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και παρουσία του Θεοφιλέστατου επισκόπου Μπουρούντι και Ρουάντα κ. κ. Ιννοκεντίου, τελέστηκε ο αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό σχολείο του Αγίου Αλεξίου, στην περιοχή Μπουραμάτα 
στο Μπουρούντι. 

Μετά το πέρας της ακολουθίας του αγιασμού μοιράστηκαν από τον επίσκοπο σχολικά είδη για όλα τα παιδιά του σχολείου: 600 και πλέον παιδιά πήραν τετράδια, μολύβια, γόμες και ξύστρες, απόρροια της αγάπης των μελών του συλλόγου " Άγιος Αλέξιος" καθώς και ενοριτών του Αγίου Δημητρίου του Λουμπαρδιάρη, με τις ευχές του πρωτοπρεσβύτερου πατρός Γεωργίου Σχοινά, με σκοπό να μπορέσουν τα παιδιά αυτά να φέρουν σε πέρας τη νέα τους σχολική χρονιά.
You might also like

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου