Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει… 2017»: Ιεραποστολή: Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει… (video)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου  η παρουσίαση της 6ης αποστολής στην Ουγκάντα που πραγματοποίησε η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής,με τίτλο : Ιεραποστολή : Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει»στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ενορία εν δράσει» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.
 
Δείτε το βίντεο της εκδηλώσεως .
Στο ξεκίνημα της εκδηλώσεως αναφερθήκαμε στο πλαίσιο μέσα στο οποίο κινηθήκαμε στην έκτη αποστολή μας,κάνοντας μία απλή  και περιεκτική αναφορά σε παλαιά προγράμματα που συνεχίσθηκαν και σε καινούργια που ξεκίνησαν φέτος.
Προβολή φωτογραφιών και βίντεο ομόρφυνε την εκδήλωσή μας ,ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι εθελοντές που ζωντάνεψαν με τις προσωπικές εμπειρίες την φετινή μας εκδήλωση.Πολύς κόσμος παρακολούθησε με αγάπη και ενδιαφέρον πραγματικό την εκδήλωσή μας .
Ευχαριστούμε «από καρδιάς» την ενορία της Ευαγγελίστριας Πειραιά που κάθε χρόνο ζεστά και φιλόξενα μας ανοίγει το αρχονταρίκι της καρδιάς της ,για να μοιραστούμε τις εμπειρίες και τις εικόνες από την Αφρική και την αγαπημένη Ουγκάντα.
Ο Θεός να ευλογεί και να αγιάζει όσους με αγάπη διακονούν και προσφέρουν στον φιλανθρωπικό και ιεραποστολικό αμπελώνα του Χριστού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου