Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Πανήγυρις 2017 Αγίου Σπυρίδωνος Λουγκουζί Ουγκάντας. St. Spyridon day in Luguzi, Uganda.


Φωτογραφίες : Α μέρος 

Με λαμπρότητα μέσα σε Αφρικάνικα χρώματα και ζεστές καρδιές εορτάσθηκε και φέτος η πανήγυρις του Αγίου Σπυρίδωνος στο χωριό του πρώτου Ιεραποστολικού κλιμακίου μας  , στο Λουγκουζί της Ουγκάντας. 

Στην ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία λειτούργησαν μαζί με τον π.Γεώργιο Νυόμπι ,ο π.Αριστοτέλης Ασήμουε από την ενορία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και ακόμη τρείς  ιερείς από γειτονικές ενορίες  οι οποίοι ήρθαν να εορτάσουν τον Άγιο, αλλά και πλήθος πιστών.

Τα όμορφα ψαλτικά  μελωδήματα της εορτής έψαλλαν νέοι και παιδιά.

Μετά την Θεία Λειτουργία ακολούθησε λιτανεία της εικόνος του Αγίου και αμέσως μετά  το κοινό φαγητό  οι παραδοσιακοί τους και τα τραγούδια  έκλεισαν με ευγνωμοσύνη στο Θεό και τον Αγιό του αυτήν την σπουδαία πνευματική ευκαιρία.


Δόξα στον Άγιο Θεό για τις μεγάλες ευλογίες που δίνει ,ευχαριστίες στο Σεβ.επίσκοπο Ιωνά για τη συμβολή και ευλογία του,ευχαριστίες «από καρδιάς» στον π.Γεώργιο Νυόμπι που κρατά την ενορία ζωντανή αλλά και σε όλους εκείνους από την Ελλάδα και την Αφρική που εργάζονται με ψυχή για την ιεραποστολή.

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά.

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται:

Εθνική τράπεζα : 656/201115-86

στο όνομα του ιερέως της Ιεραποστολής μας George Nyombi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου