Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Το θαύμα συνεχίζεται.. με λαμαρίνα και πίστη


Το δεύτερο κλιμάκιο της Ιεραποστολικής μας δραστηριότητος μεγαλώνει και αυξάνεται.Οι πιστοί έχουν αυξηθεί  στην ενορία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας και Οσίων Πορφυρίου και Παισίου στο Ρουμπάρε στη Νότια Ουγκάντα,και η ανάγκη για την ύπαρξη ένός ιδιαίτερου τόπου λατρείας εμφανίζεται πλέον επιτακτικά.

Ο π.Αριστοτέλης  Ασήμουε ,εφημέριος και πνευμτικός πατέρας της ενορίαςμε τη βοήθεια της πρεσβυτέρας Μαγδαληνής και των πρώτων πιστών στο Ρουμπάρε ξεκινούν να φτιάχνουν αυτήν την περίοδο ένα πρόχειρο ναό καμωμένο από λαμαρίνα και πίστη που θα στεγάσει τις προσευχές και τη λατρεία .


Ο π.Αριστοτέλης μαζί με τους συνεργάτες του έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες από το κτήμα.Τον συνοδεόυν οι προσευχές και η αγάπη μας.Το κλιμάκιό μας ξεκίνησε την ενίσχυση του έργου.Η δική σας βοήθεια δυναμώνει την Εκκλησία.

Εθνική τράπεζα:656 /201115-86 στο όνομα του ιερέως George Nyombi με την ένδειξη 
για την Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα.

Ευχαριστούμε .Καλά και ευλογημένα ΧριστούγενναΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου