Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Κυριακή 9 Ιουνίου το κοντέινερ της αγάπης

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, μετά τη Θεία Λειτουργία θα φορτωθεί το container της αγάπης για τη Μαδαγασκάρη στο ιεραποστολικό κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου   
 
Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, το πρωί μετά τη Θεία Λειτουργία θα φορτωθεί το container της αγάπης για τη Μαδαγασκάρη στο ιεραποστολικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου. Κατά την ημέρα αυτή, όπως και κάθε χρόνο ενώνουν τις δυνάμεις τους μικροί και μεγάλοι σε ένα πανηγύρι αγάπης.

Η αγάπη που πλημμυρίζει την ψυχή του χριστιανού μεταμορφώνεται σε προσφορά, άνοιγμα και δόσιμο προς τον πλησίον, τον κάθε πλησίον, τον εγγύς και τον μακράν.
Πηγή Στον Ορθόδοξο Αμπελώνα της Αφρικής Όσοι εργάζονται εδώ, δίνουν τον προσωπικό τους χρόνο, εισπράττοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό της προσφοράς. Όλοι έχουν κάτι να προσφέρουν στο κοντέινερ της αγάπης ανάλογα με τις δυνάμεις τους. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι!

Ε.Ν.Ε. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου