Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Η ευχή των γονιών.

Η ευχή των γονιών.

 

Η μεγαλύτερη περιουσία για τον κόσμο είναι η ευχή των γονέων. Μια χήρα μητέρα τεσσάρων παιδιών παραπονιόταν: Θα πεθάνω με τον καημό, δεν παντρεύτηκε κανένα, κάνε προσευχή έλεγε στον π. Παΐσιο. Την συμπόνεσα, χήρα γυναίκα και άρχισα να κάνω προσευχή. Τίποτα.
Μας έχουν κάνει μάγια, έλεγαν τα παιδιά. Δεν είναι μάγια, φαίνεται αυτό όταν είναι από μάγια, είπε στα παιδιά ο π. Παΐσιος.
Μήπως σας καταριόταν η μάνα σας;
Ναι, πάτερ, όταν ήμασταν μικρά, η μάνα μας μάς έλεγε συνεχώς: κούτσουρα να μείνετε, κούτσουρα να μείνετε.
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Πάτε να τραντάξετε την μάνα σας λέω και να της πείτε να μετανοήσει και να εξομολογηθεί και από εδώ και πέρα να σας δίνει συνέχεια ευχές. Μέσα σε ενάμισι χρόνο παντρεύτηκαν και τα τέσσερα.
Εκείνη η καημένη, χήρα γυναίκα ήταν φαίνεται και στενόκαρδη και εκείνα ζωηρά και την έσκαγαν και έτσι τα καταριόταν.
 
 
romnios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου