Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Χριστούγεννα 2014 στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.


 
Είναι ο δεύτερος εορτασμός των Χριστουγέννων στο χωριό αυτό.Τώρα οι πιστοί έχουν φτάσει τους 300.Το μικρό μας βιντεάκι είναι ένα μικρό "ευχαριστώ" για εκείνους που βοηθούν "από καρδιάς" την ιεραποστολική μας προσπάθεια,αλλά και σε ολόκληρη την υπόθεση της Ιεραποστολής.Το τραγούδι που ακούγεται ,αποδίδεται από τους πρώτους ορθόδοξους νέους του χωριού.Οι εικόνες αυτές ας είναι ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας στο Θεό για τις πολλές Του ευεργεσίες.Καλή και ευλογημένη χρονιά.



 

 

 














 


 





Δείτε το βιντεάκι μας.
https://www.facebook.com/video.php?v=690018084429321
Για την ενίσχυση της προσπάθειάς μας : Εθνική τράπεζα : 656/201115-86 στο όνομα του ιερέως της Ιεραποστολής μας George Nyombi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου