Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2015

Θεοφάνεια στη Σιγκαπούρη


sig1Η Ιερά Μητρόπολις
Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας,
παρά τα πολλά και δυσεπίλυτα
προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει,
συνεχίζει να δίδει μαρτυρία Χριστού
στη Νότιο Ασία με ενθουσιασμό
και υπευθυνότητα

 
 
 
Πηγή : Συνοδοιπορία
Στη Σιγκαπούρη, οι Ορθόδοξοι πιστοί εόρτασαν με ψυχική ευφροσύνη την μεγάλη εορτή των Θεοφανείων.
Η πανηγυρική ακολουθία τελέσθηκε την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας κ. Κωνσταντίνου, στον Καθεδρικό ναό της Αναστάσεως Χριστού. Μετά την τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού οι Ορθόδοξοι πιστοί μετέβησαν στο Punggol Waterway Park όπου τελέσθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού των υδάτων και της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού. 
 
Η Ιερά Μητρόπολις Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας, παρά τα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, συνεχίζει να δίδει μαρτυρία Χριστού στη Νότιο Ασία με ενθουσιασμό και υπευθυνότητα.
sigk1sigk2
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου