Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τα νέα μας από την ενορία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην Ουγκάντα.

Δόξα τω Θεώ μεγαλώνει η μελλοντική Εκκλησία στη νέα ενορία της Παναγίας Της Μυρτιδιωτίσσης στο Ρουμπάλλε της Ουγκάντας . Με τη χάρη του Θεού οι μελλοντικοί πιστοί όλο και αυξάνονται. Οι φωτογραφίες είναι από την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.
Η μητέρα του π.Αριστοτέλη πεθερά μου μιλάει στον κόσμο για τη χάρη του βαπτίσματος που πήρε και να αγαπάνε πολύ τον Θεό..
Ο πατέρας του το ίδιο.Όλα έγιναν μέσα  σε ένα σπίτι  που χτίζεται λόγω του αέρα  της βροχής  που θα ερχόταν. Δόξα το Θεό άρχισε να βρέχει αυτές οι μέρες.
Οι φωτογραφίες  είναι από τη Θεία Λειτουργία.π.Αριστοτέλη,Πρεσβυτέρα Μαγδαληνή ευχαριστούμε.Ο Θεός να σας ευλογεί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου