Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Το μικρό Προσευχητάριο για την Ουγκάντα είναι έτοιμο!!


Η Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στο πλαίσιο της Εξωτερικής Ιεραποστολικής της προσπάθειας, δραστηριοποιείται και στον τομέα της πνευματικής ζωής των Ορθοδόξων της Ουγκάντας , και για τούτο προχώρησε και στην έκδοση ενός μικρού προσευχηταρίου που θα περιλαμβάνει προσευχές απλές που θα χρησιμοποιούνται από τους Ορθοδόξους αδελφούς μας αυτής της Αφρικανικής χώρας.
Την  επιμέλεια του προσευχηταρίου έχει ο Θεολόγος Mixmos Kisitu και εκδίδεται με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καμπάλλας και πάσης Ουγκάντας κυρίου Ιωνά.Την επιμέλεια της όμορφης εκδόσεως έχουν οι "Εκδόσεις Κυπρή" τους που ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και τη φροντίδα που έδειξαν.

Το προσευχητάριο αυτό ευελπιστούμε να τυπωθεί σε πολλές χιλιάδες για τις ανάγκες της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουγκάντας.
Για την οικονομική σας συμβολή στην προσπάθειά μας εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε πολύ!!
Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής
Τ.Θ 49 19014 Καπανδρίτι -Αττικής
(Για την Ουγκάντα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου