Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Η φιλανθρωπική μας Δωροέκθεση από καρδιάς εμπλουτίζεται!

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2012 η φιλανθρωπική μας Δωροέκθεση ΄"από καρδιάς " στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής στο Πολυδένδρι Αττικής, ξεκίνησε με σκοπό να ενισχύσει οικογένειες Ελλήνων με προβλήματα επιβίωσης και εργασίας αλλά και την Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Μονής μας στο Μπουσούγκιου της Ουγκάντας.
Μετά την πραγματική συγκινητική προσφορά πολλών ρούχων και παπουτσιών για την προσπάθειά μας, η μικρή μας Δωροέκθεση εμπλουτίζεται τώρα με άλλες προσφορές από πολλούς προσκυνητές.

Έτσι σας ενημερώνουμε ότι η Δωροέκθεσή μας δέχεται εκτός από ρούχα και παπούτσια σε άριστη ή και σε καλή κατάσταση, γυαλικά σε καλή κατάσταση-πιάτα,ποτήρια,μικρά και μεγάλα φλυντζάνια, κηροπήγια, πιατέλες, δίσκους, μικρούς ζωγραφικούς πίνακες, διακοσμητικά, κορνίζες , εικόνες μικρές.

Ακόμη c.d ή d.v.d θρησκευτικού περιεχομένου,παιδικά παιχνίδια σε καλή κατάσταση και πλήρη (παζλ , επιτραπέζια). Ακόμη σφραγισμένα ποτά και κρασιά και γλυκά κουταλιού. Κάντε έναν μικρό έλεγχο στα πράγματα του σπιτιού σας και μην βιαστείτε να πετάξετε τίποτε!!

Τα πράγματα αυτά θα διατεθούν από τη Δωροέκθεσή μας για τη φιλανθρωπία και την Ιεραποστολή.Η παραλαβή των προσφορών γίνεται : Στην Αθήνα στο Παγκράτι στην οδό Πυργοτέλους 3α κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία.
Στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής κάθε Κυριακή μετά τη Θεία Λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου