Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Η εορτή του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους στην Φλωριανούπολη της Βραζιλίας


00Τήν τιμή του Αγίου Πέτρου
Επισκόπου Άργους
μετέφερε στην μακρινή
Φλωριανούπολη της Βραζιλίας
ο Αργείος εφημέριος
Αρχιμανδρίτης
Αγαθάγγελος Καρκαγκέλης.

 
 
 
 
Πηγή : Συνοδοιπορία
 
Την Κυριακή 3 Μαΐου στο ναό του Αγίου Νικολάου, μετά την Θεία Λειτουργία προ της ευπρεπισμένης Ιεράς Εικόνος του αγίου Πέτρου, αντίγραφο έργου της αγιογράφου Κατερίνας Μπεκιάρη, εψάλλη Αρτοκλασία και έγινε σύντομη επίκαιρη ομιλία, ενώ μαζί με τον άρτο διενεμήθει και από μιά μικρή εικόνα του Αγίου Πέτρου με το απολυτίκο του Αγίου.
Ο εφημέριος θέλησε την ίδια μέρα να τιμήσουν τον εκ των προκατόχων του Αρχιμανδρίτη Άγγελο Κονταξή,  που έχει ταφεί στην Φλωριανούπολη, και μετέβησαν μετά την Θεία Λειτουργία στο κοιμητήριο, όπου εψάλαν τρισάγιο στο μνήμα του καθώς και στο μνήμα του Έλληνα Κυβερνήτη της Πολιτείας Santa Catarina,  Jorge Lacerda.
1
111
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου