Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση-ομιλία για την Ιεραποστολή μας στην Ουγκάντα....Με την ευκαιρία της εβδομάδος της Εξωτερικής Ιεραποστολής προγραμματίζουμε ομιλίες και προβολές σε αρκετούς  Ιερούς Ναούς της Αθήνας και του Πειραιά,με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε ακόμα περισσότερο τους χριστιανούς για τον τομέα της εξωτερικής Ιεραποστολής.Ευχαριστούμε τους αδελφούς κληρικούς για την αγάπη και τη συμπαράστασή τους στην προσπάθειά μας.
Σήμερα λοιπόν Τρίτη..
11 Μαρτίου  θα βρεθούμε  στις 6.30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βύρωνος .Στην εκδήλωση  θα διατεθούν και είδη από την ιεραποστολή με σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειάς μας.Ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου