Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

2η κατασκήνωση στο Λουγκουζί της Ουγκάντας.θέμα: Η ζωή Του ,ζωή μας. (Β μέρος)


 
Συνεχίζουμε την παρουσίαση του προγράμματος στην κατασκήνωσή μας στο Λουγκουζί της Ουγκάντας

Αμέσως μετά τα παιχνίδια ένα πανέμορφο Αφρικάνικo φαγητό μαγειρεμένο από τις γυναίκες του χωριού μάζευε  όλη την κοινότητα. «Πάτερ ημών»  Κιτάφε Αλίμου γκούλου.

Και όλοι  οι πιστοί πρώτα τα παιδιά έμπαιναν στη σειρά και ύστερα τα μεγαλύτερα και μετά οι πιο  μεγάλοι.Ήταν όλα πανέμορφα .

Μετά το φαγητό που ξεκουράζονταν όλοι από το τρέξιμο και το παιχνίδι  και πάλι το καμπανάκι έδινε το σύνθημα για τη συνέχεια του προγράμματος.

Αυτή τη φορά σειρά είχαν τα παιχνίδια των μεγαλύτερων παιδιών .Παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού,παιχνίδια σταθμών κ.λ.π.

Αλλά και τα μικρότερα παδιά δεν έμεναν χωρίς δραστηριότητα .Πολλές κατασκευές αλλά και άλλα παιχνίδια στόλιζαν και ομόρφαιναν  την κατασκήνωσή μας.

Κι όταν πια άρχιζε να γέρνει γλυκά ο ήλιος κρυμμένος στις μπανανιές και τα φενέ,σήμαινε και πάλι το καμπανάκι για να καλέσει τα παιδιά για την πιο όμορφη και γλυκιά ώρα της ημέρας,του εσπερινού και της παράκλησης της Παναγίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου