Με τη χάρη Θεού η Ιεραποστολική μας δραστηριότητα με σκοπό τη δημιουργία ενός Δημοτικού σχολείου στο Λουγκουζί συνεχίζει και .Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ετοιμάσαμε , τέσσερα καινούργια Ιεραποστολικά τετράδια , με πανέμορφα πολύχρωμα εξώφυλλα από αυθεντικά σχέδια της Αφρικής και απευθύνονται σε άλλα παιδιά που ξεκινούν τώρα την σχολική τους διαδρομή. Κάθε τετράδιο διατίθεται στην τιμή των 2 ευρώ από την Ιερά Μ. Παναγίας Χρυσοπηγής.
Διαβάστε σήμερα

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η αγάπη δεν είναι κακομοιριά αλλά πνευματική λεβεντιά.

 
Η αγάπη δεν είναι κακομοιριά αλλά πνευματική λεβεντιάΠολλές φορές όταν σε μία ερωτική σχέση υπάρχει μια δυσκολία ή ένας επικείμενος χωρισμός, ακούμε το ένα μέλος από τα δύο να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. 
Είναι φανερό ότι ποντάρει στον συναισθηματικό εκβιασμό και διασπορά ενοχών. 
Ίσως θα μπορούσαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι, η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι ιερή και την διαθέτει ελεύθερα όπου και όπως θέλει.
Πηγή : Ενοριακή ζωή
Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει, ότι μπορεί να δεσμεύει την ζωή και τις επιλογές των άλλων ανθρώπων. Εάν κάποιος σου λεει, ότι εάν κάνεις αυτό ή το άλλο, εγώ θα αυτοκτονήσω, μην αναλαμβάνεις εσύ το κόστος της επιλογής του.

Δεν μπορεί κανείς να μας κρατήσει δίπλα του, επειδή μας απειλεί και εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε κοντά σε έναν άνθρωπο επειδή τον λυπόμαστε. Και οι δύο μορφές σχέσης είναι μακριά από την αγάπη. Η αγάπη δεν είναι κακομοιριά αλλά πνευματική λεβεντιά.

Πηγή: lllazaros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου